Wellness Treatments By Cenzaa
Wellness treatments By Cenzaa

Maximale huidsverbetering met Oosterse beleving!
Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering! In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere omenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kun je kiezen voor bijzondere momenten, momenten die je helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

Zie alle behandelingen
author-shop

Impressions

60 min € 60

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling. Laat je meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze uurs-behandeling krijg je een impressie van een deel van het Cenzaa concept.

author-shop

Moments

80 min € 80

Ervaar deze luxe gezichtsbehandeling en geniet lang na van de huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. De Skin Therapist zal op basis van jouw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse.

Weda

120 min € 100

Geniet van de ontspannende massages en geuren tijdens deze unieke well-being facial. De Cenzaa Wellness Expert zal je meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op jouw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat je verrassen door knisperende en geurende kruidenbundels welke worden gebruikt tijdens een heerlijke massage die je volledig tot rust laat komen.

Hyaluron Vitality Therapy

90 min € 90

Prachtige resultaten… een luxe en geavanceerde behandeling met het PCN2® system.
In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hyaluron af, waardoor rimpels kunnen ontstaan. Boek deze Hyaluron Vitality Treatment en de afgenomen hoeveelheden hyaluron worden weer aangevult. Hierdoor krijgt de huid weer meer volume en elasticiteit en rimpels zullen vervagen.
 Daarnaast stimuleert het de aanmaak van het huideigen hyaluronzuur en verzwakte bindweefsels onder de rimpels zullen worden versterkt.

Jaipur Stress Relief

90 min € 90

Wellness behandeling met warme edelstenen en ervaar een ultieme ontspanning.

Especially for men

min 60-90 MIN€ 60 -€ 90

Een heerlijke ontspannende behandeling met het revolutionaire PCN2® system, speciaal afgestemd op de mannenhuid.

Cenzaa teen topics

45 min € 40

De allereerste kennismaking met huidverzorging!