Better Body’s & Souls By Cenzza & OPI
Better Body’s & Souls By Cenzza & OPI

De unieke Cenzaa geurreis, de sfeervolle ambiance in de Cenzaa salon en Oosterse klanken zorgen voor een onvergetelijke ervaring!De Cenzaa Body & Soul droomreis kan gemaakt worden naar de volgende luxe bestemmingen: Himalaya Feelings, Jaipur Feelings, Siwa Feelings, Hawaiian Feeling. Zie alle behandelingen

author-shop

Cenzaa Siwa Feelings

60 min€ 70
author-shop

Cenzaa Hawaiian Feelings

60 min€ 70

Cenzaa Himalaya Feelings

60 min€ 70

Cenzaa Jaipur Feelings

90 min€ 90

Better Body & Soul Massages

Cenzaa Body & Soul biedt een oase van ontspanning, waar je ieder moment van de dag van kunt genieten. De samenhang tussen lichaam en geest wordt vaak onderschat. Dit tweetal speelt namelijk een zeer belangrijke rol in jou gezindheid. Daarom is het belangrijk hier aandacht aan te schenken. De puurheid van Cenzaa herstelt de balans tussen lichaam en geest. Laat je meevoeren naar exotische en warme oorden door de behandelingen met het echte ‘East meets West’ gevoel.

 

Hamam massage€ 59,90 / 90min
Ontspanningsmassage€ 47,50 / 60min
Hotstonemassage€ 47,50 / 60min
Kruidenstempelmassage€ 49,50 / 60min
Chocolademassage€ 52,50 / 60min
Honingmassage € 52,50 / 60min

Lage rugklachten€ 35,50 / 45min
Nek- en schouderklachten€ 35,50 / 45min
Voetmassage€ 35,50 / 45min

Stoelmassage€ 17,50 / 20min

Happy hands by OPI

Cosmetische hand treatment
60 min€ 60

Een Manicure Treatment bestaat uit een heerlijke verzorgende behandeling voor de handen beginnend met een desinfectie van de handen gevolgd door een handen badje waarin een ontspannende soak zit.

Dode huidcellen worden verwijderd door middel van een scrub. De nagels worden geknipt en gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Een ontspannende hand en onderarm massage met een heerlijk geurende olie. De handen krijgen een verzorgende pakking of masker voor langer resultaat.

Tot slot worden de handen ingemasseerd met een handcrème en mag je een mooie kleur Gel Color Lak van OPI uitkiezen waarvan je minimaal 2 weken plezier hebt.

So you will have very happy hands!

Happy Feet by OPI


Cosmetische feet treatment
60 min€ 60

Een cosmetische voetverzorging is voor iedereen die geen likdoorns en ingegroeide teennagels wil laten verzorgen maar juist het mooie en ontspannen voeten wil krijgen.

De Feet Treatment bestaat uit een heerlijke verzorgende behandeling voor de voeten beginnend met een desinfectie van de voeten gevolgd door een voetenbadje waarin een ontspannende soak zit. Dode huidcellen worden verwijderd door middel van een scrub. De nagels worden geknipt en gevijld en de nagelriemen worden verzorgd.

Een ontspannende voet en onderbeen massage met een heerlijk geurende olie. Je voeten krijgen een verzorgende pakking of masker voor langer resultaat.

Tot slot worden de voeten ingemasseerd met een voetencrème en mag je een mooie kleur Gel Color Lak van OPI uitkiezen waarvan je minimaal 2 weken plezier hebt.

That will make your feet happy!