Over Ons
Portret3pp
Sandra
Sandra Balter
Salon - Coach - Workshop
author-shop
Introductie
Na jaren in Azië gewerkt te hebben in de kleding branche kun je wel zeggen dat ik heel wat uiteenlopende indrukken heb opgedaan. Maar wat me het meest is opgevallen tijdens mijn werk in Azië, is de aandacht die er besteedt wordt aan de balans tussen lichaam en geest. Er moet hard worden gewerkt maar toch wordt er ook tijd genomen voor rust en ontspanning.
author-shop
Nu weet ik uit eigen ervaring dat je er na een welverdiende massage weer stevig tegen aan kunt, hoewel het me nog nooit gelukt is om tijdens mijn lunch een powernap te doen, waarschijnlijk was mijn lunch in Azië daar veel te smakelijk voor. Voor mij is het in Azië dan ook veel makkelijker om in balans te blijven en elke keer als ik er ben denk ik: dat ga ik thuis zo doorzetten, hard werken, hard ontspannen.
author-shop
Helaas lukt dat thuis slechts maar een aantal dagen. In Azië heb ik dan ook heel wat massage en schoonheidssalons van binnen en buiten gezien, bij de een was ik diep onder de indruk van de luxe en weelde, bij de ander juist in trans door de primitieve atmosfeer maar geweldig hoge kwaliteit van behandelingen.
TELEFOON
06 81497608
ADRES
Gerardusstraat 2
6151CC Munstergeleen

Deze uitersten zijn voor mij de perfecte mix en lieten mij dan ook de mogelijkheden zien om een beetje Azië mee naar huis me te nemen. Het heeft het me altijd bezig gehouden hoe we de leefwijze van Azië in onze westerse maatschappij kunnen integreren. Natuurlijk zal de powernap hier nooit inburgeren, toch moet het lukken een aantal Aziatische gewoontes toe te passen. Zoals het beoefenen van Pilatus of Yoga of zelfs voor de echte underdog om te mediteren. Maar laten we eens beginnen met een welverdiende massage of ontspanningsbehandeling of een van de hoogwaardige gezichtsbehandelingen die onze buitenkant laten stralen, dan komen we al een heel eind in de richting en hiermee is de eerste stap gezet. Werken aan jezelf. Balter Beauty & Lifestyle biedt jullie nu ook de mogelijkheid om een beetje mee te genieten en te profiteren van Aziatische gewoonte die goed aansluiten bij onze westerse maatschappij. Ontspannende massages geven balans terwijl juist de huid verbeterende behandelingen belangrijk zijn voor de representatieve man & vrouw.