Workshops
Zin in een leuke en leerzame workshop op gebied van huidverzorging, huidverbetering of Make Up? Naast de Beauty Boot Camp, Milano Make Up & Make Up Studio workshops hebben wij vele mogelijkheden op maat. Besloten groepen, alle onderwerpen op gebied van Beauty & Lifestyle zijn mogelijk, leerzaam of juist voor de gezelligheid, het kan allemaal. Voor de diverse mogelijkheden of onze evenementen agenda, neem gerust contat op met Balter Beauty & Lifestyle.
history

Beauty Workshop By Cenzaa

Gezellige, ontspannende maar vooral leerzame Beauty Workshop!
Onder het genot van een hapje en een drankje leer je alle Tricks & Tips over huidverzorging en huidverbetering. Voorafgaand met een huidanalyse waarna allerlei hoogwaardige producten geroken, gesmeerd en geproefd gaan worden. De huid voelt Cenzaationeel zacht aan na deze workshop.
Meer Informatie

Make Up Artist Workshop

Tijdens de workshop wordt gebruikt gemaakt van het populaire Nederlands merk Make Up Studio en Milano By Exteso, 100% natuurlijke minerale Make Up.
Al onze Make-Up worshops worden gegeven door Beautymazing By Chantal. Nederlands Kampioen, Beauty Award Winnares Visagie!
Meer Informatie
history
history

Teens Workshops & upgrades

Als Trouble Teens kunnen jullie kiezen voor een uitgebreide huidverzorgings behandeling waarbij je alles leert om een gezonde huid te krijgen en te houden.
Of gaan jullie voor een eenvoudige reiniging en gaan jullie aan de slag om alle Tips & Tricks te leren over een Make Up die bij jullie past?
Meer Informatie

Mindfulness Beauty Inside out

Bij Mindfulness Beauty brengen we deze werelden bij elkaar door bewust te worden hoe jij dichter bij jezelf kunt komen en het mooise uit jezelf te halen.
Je zult zien dat de dingen die je met volle aandacht doet, veel energie geven!
Meer Informatie
history
history

Beauty, Bubbles & Bites Make Over

Willen jij en je vriendinnen  op jullie event of Gala Night ook spectaculair verschijnen? Of gewoon een heerlijke avond in het teken van Beauty, Bubbles & Bites? Dan is deze workshop iets voor jullie.
Op de dag van jullie event kom je enkele uren voor je spectaculair wilt verschijnen naar de Balter Beauty & Lifestyle waar je gebruik kunt maken van professionele make up om jezelf een spetterende Make Over te geven.
Meer Informatie

Healthy Happy Hour

Ben jij ook helemaal enthousiast over beautyfood en wil je er graag meer over weten? Dan is een Beauty food workshop iets voor jou!
Je komt meer te weten wat voeding en supplementen voor Healthy age-ing, schoonheid, huid en gezondheid kan doen.
Meer Informatie
history