Get together, Beauty Party, Bruiloft of Gala

Beauty Bar

One of kind brand new concept

De beauty bar is een nieuw concept om met familie, vrienden of collega’s samen te komen onder het genot van Beauty, Bubbles & Bites ter voorbereiding van een special event. Start the Music, pop the champagne… Onze Beauty Profesionals helpen jullie om zo glamour’s mogelijk te verschijnen op jullie special gelegenheid. Dit nieuw concept brengt beauty voorbereidingen naar een totaal nieuw level.

Een stralende look op de belangrijkste dag van je leven? Wij nemen jouw zorgen uit handen en geven jou de glamoures look die jij verdient. Uiteraard is een proef make up en hair do aan te raden om je wensen kenbaar te maken. We komen bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

De bruidsarrangementen worden verzorgd door nederlands kampioen bruidsmake up, Beauty Award winnares Beautymazing by Chantal. Wij werken met arrangementen op maat geheel afgestemd op de wens van het bruidspaar.

Je kunt het arrangement verder uitbreiden met: verschillende behandelingen in de Salon, denk aan schoonheidsbehandeling, manicure & pedicure, brow & lash shaping, etc…

Alles is mogelijk te voorbereiding aan jullie grote dag!

service-details-01

Vragen of geinteresseerd in een prijsopgave?
Neem dan gerust contact op.