Business Beauty Coaching voor bedrijven

Hoor je wel eens op de werkvloer dat dames, en natuurlijk ook heren, moeite hebben met de juiste huidvezorging of het aanbrengen van make-up? Is het personeel toe aan een leuke leerzame training of workshop? Denk dan aan de visagie of skin & lifestyle training of workshop van Balter Beauty & Lifestyle. Een representatief uiterlijk wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, goed verzorgd personeel is het visite kaartje van jouw ondernemening.

Wij leren jou, het personeel of het team graag alle tips & tricks op het gebied van huidverzorging, passende make-up en kleding.

Stap in de wereld van Balter Beauty & Lifestyle en leer tijdens deze training of workshop alles over huidverzorging, huidverbetering en een gezonde lifstyle.
Tijdens de visagie leer je verschillende technieken voor een representatieve dag make up of een glamour avond look.
Alle technieken worden gedemonstreerd en het team gaat onder begeleiding van een professionele coach aan de slag.

service-details-02

Deze training of workshop wordt aangepast aan jou onderneming of evenement. Stap voor stap worden de basistechnieken uitgelegd. Is het personeel al wat verder dan maken we een gevorderde workshop op maat. Alle technieken zijn zowel op de werkvloer als prive te toe te passen.

service-details-01

Vragen of geinteresseerd in een prijsopgave?
Neem dan gerust contact op.