Beauty Presentatie’s en Demonstratie’s

Speciaal voor bedrijven, beurzen of winkelketens verzorgen wij visagie, massage, yoga, beauty & lifestyle of andere beauty presentaties en demonstraties op locatie.

Voor het inzetten van een van onze Beauty Profesionals voor make-up en beauty & lifestyle promoties heeft Balter Beauty & Lifestyle een professioneel, ervaren en enthousiast team klaar staan, beschikbaar voor heel Nederland.

Een visagie presentatie of demonstratie wordt gegeven door Beauty Profesional, Beautymazing By Chantal, Nederlands kampioen visagie en Beauty Award winnares.
 De beauty & lifestyle presentaties worden gegeven door Beauty Profesional, Sandra Balter, oprichtster van Balter Beauty & Lifestyle. Tijdens een mooie presentatie worden er veel Tips & Tricks en de laatste trends uitgelegd en hoe je deze kunt toepassen in de praktijk.

service-details-02

Onze coaches hebben ervaring om met verschillende merken te werken, schakelen snel over en weten verschillnde merken te combineren. De coaches krijgen van te voren alle productinformatie en indien nodig een dagtraining van het merk.

service-details-01

Vragen of geinteresseerd in een prijsopgave?
Neem dan gerust contact op.