Beauty Coach Team op locatie

Middels veel profesionele samenwerkingen nemen we een belangrijke plek in op het gebied beauty. Ons professionele team van visagisten, haarstylisten en beauty & lifestyle coaches, is in te huren voor onder andere commercials, tv, fotoshoot, beauty promoties en tijdens evenementen. Daarnaast hebben wij een team voor het geven van beauty & lifestyle of visagie/make-up workshops.

Ons team van visagisten, haarstylisten en beauty & lifestyle coaches zijn fulltime bezig met het vak en daarom altijd goed up to date van de laatste beauty trends.

Individuele Beauty Coach inhuren op locatie?

Ook voor 1 visagist, haarstylist of beauty & lifestyle coach kan men bij ons terecht, maar meestal adviseren wij een combinatie. Denk  hierbij bijvoorbeeld aan profielfoto’s tijdens een fotoshoot bij bedrijven, maar ook make-up trainingen, visagie voor video etc.. Wij werken met een team van specialisten door heel Nederland voor bijvoorbeeld make-up promoties, modeshows en andere beauty of fashion events.

Werkwijze van het team

De visagisten, hairstylisten en skin & lifestyle coaches bij Balter Beauty & Lifestyle hebben hun opleiding gevolgd aan gerenommeerde instituten en hebben ruime ervaring. Wij kijken wat voor soort opdracht het is en welke coach de opdracht het beste past. Onze visagisten/hairstylisten kun je zowel individueel als in groepen boeken.

service-details-02

Wij hebben al voor veel verschillende bedrijven mogen werken, waaronder Rozen Health Center, Health & Sport Club Vouershof en Dea Venere.

service-details-01

Vragen of geinteresseerd in een prijsopgave?
Neem dan gerust contact op.