Beauty Boutique op evenementen

Een eyecatcher voor een bedrijfsfeest of evenement! Denk dan eens aan ons professionele beauty team.

Het beautyteam van Balter Beauty & Lifestyle maakt er echt een feest van. Samen met jou bedenken een Beauty Boutique op maat. Wil je een speciaal thema, sfeer of aankleding? Het kan allemaal!

Wij verzorgen graag een Beauty Boutique op locatie. Vrijblijvend maken wij een offerte na aanleiding van jullie ideeen en wensen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het dit een populaire activiteit is tijdens bedrijfsfeesten. Er is keuze uit verschillende beauty onderdelen: Beauty & Lifestyle, visagie, haarstyling, nailart, stempel tattoo, stoelmassage en fotografie. Alles op beauty gebied is mogelijk!

Ondanks dat de gasten mooi aangekleed en omgemaakt zijn, zijn wij gewend dat er een rij zal staan bij de onderdelen. Veel gasten vinden het leuk om pesoonlijk advies te krijgen.

service-details-02

Wil je er zeker van zijn dat de Beauty Boutique een echte “eyecatcher” is tijdens het event? Laat ons dan ook de aankleding verzorgen!  Bepaal zelf het thema of sfeer en wij denken graag mee. De basisaankleding verzorgen wij zelf, gaat het om een uitgebreid arrangement dan schakelen wij een ontwerpbureau in die gespecialiseerd is in het aankleden van evenementen.

service-details-01

Vragen of geinteresseerd in een prijsopgave?
Neem dan gerust contact op.

Meer Informatie