Coach
Al onze profesionals beschikken over hun eigen specifieke skills op gebied van Persoonlijke ontwikkeling, cariere, beauty, gezondheid en meer. Ze kiezen ervoor om met passie met ons te werken, geven inspiratie, helpen om samen doelen te bereiken. Ze ondersteunen bij het bereiken van zelfvertrouwen en Personal Happiness!
history

Business Beauty Coaching voor bedrijven

Wij leren jou, het personeel of het team graag alle tips & tricks op het gebied van huidverzorging, passende make-up en kleding.
Stap in de wereld van Balter Beauty & Lifestyle en leer tijdens deze training of workshop alles over huidverzorging, huidverbetering en een gezonde lifstyle.
Meer Informatie

Beauty Coach Team op locatie

Wij hebben een team voor het geven van beauty & lifestyle of visagie/make-up workshops.
Ook voor 1 visagist, haarstylist of beauty & lifestyle coach kan men bij ons terecht. Maar meestal adviseren wij een combinatie aan. 
Denk  hierbij bijvoorbeeld aan profielfoto's tijdens een fotoshoot bij bedrijven.
Meer Informatie
history
history

Beauty Boutique, op evenementen

Een eyecatcher voor een bedrijfsfeest of evenement? Denk dan eens aan ons professionele beauty team.
Het beautyteam van Balter Beauty & Lifestyle maakt er echt een feest van. Samen met jou bedenken een Beauty Boutique op maat. Wil je een speciaal thema, sfeer of aankleding? Het kan allemaal!
Meer Informatie

Beauty Presentatie’s en Demonstratie’s

Speciaal voor bedrijven, beurzen of winkelketens,
verzorgen wij visagie, massage, joga, beauty & lifestyle of andere beauty presentaties en demonstraties op locatie.
Meer Informatie
history
history

Personal Beauty Coach

Wil je graag een persoonlijk advies hoe jij je huid nu het beste kunt verzorgen of hoe je jezelf het beste op kunt maken?
Hoe bereik je een representatief uiterlijk en zit je lekker in je vel? Hulp nodig bij een gezonde lifestyle? Dat kan ook bij Balter Beauty & Lifestyle met de privé sessie!


Meer Informatie

Get together, Beauty Party, Bruiloft of Gala

Een stralende look op de belangrijkste dag van je leven?
Wij nemen jouw zorgen uit handen en geven jou de glamoures look die jij verdient. Uiteraard is een proef make up en hair do aan te raden om je wensen kenbaar te maken. We komen bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.
Meer Informatie
history